COAM Advies
| Algemeen | Presentatie | Website | Bedrijfsplan | Freelance |


COAM Advies
Regentesselaan 21
7316 AB Apeldoorn

 

oranjepark

Soorten presentaties

Er zijn verschillende soorten presentaties mogelijk. Hieronder zullen de mogelijkheden worden besproken.

Presentatie met spreker
Voor een product presentatie of voorlichting is een presentie met een spreker de meest geschikte en bekende presentatievorm. De spreker vertelt dan een verhaal en wordt begeleid door sheets die geprojecteerd worden op een scherm. De spreker bepaalt wat er op het scherm gebeurt. Dit doet hij door met de muis te klikken.
COAM kan voor u een presentatie maken met sheets die net even anders zijn dan een lijst met punten. Hierdoor wordt uw verhaal extra ondersteund. Mocht u last van plankenkoorts hebben,  dan kan geregeld worden dat iemand van COAM voor u de presentatie verzorgt.

Doorlopende presentatie
Een presentatie zonder spreker is een presentatie zonder begin of eind. Er komen verschillende dia’s langs met informatie. Het geeft hetzelfde effect als een lichtkrant met informatie. Mensen kunnen zelf bepalen of ze de moeite willen nemen om even te blijven staan om de informatie te kunnen zien. Deze methode van presenteren wordt vaak toegepast op beursen of informatiemarkten.
Een presentatie die de aandacht trekt en kort en bondig de juiste informatie geeft is erg belangrijk. COAM kan deze voor u maken.  Hierdoor trekt u de aandacht van het publiek en komt u professioneel over. Muziek en film tijdens doorlopende presentaties zijn ook mogelijk.

Foto presentatie
Een foto presentatie is een presentatie waarbij foto’s na elkaar verschijnen. De foto’s komen in het scherm en verdwijnen dan weer. Daarnaast verschijnen teksten op het scherm. Op de achtergrond speelt muziek. Foto presentaties worden vaak op recepties getoond of op een voorlichtingsdag om informatie over te brengen.
Foto presentaties zijn makkelijk te maken. De kunst is om het bijzonder en professioneel te krijgen. COAM kan dit voor u realiseren. Plaatjes die op een aparte manier op het scherm verschijnen in het ritme van de muziek. Het is te vergelijken met een dans: Sommige mensen dansen in de maat en anderen niet. Zo is het ook met presentaties. COAM maakt voor u een presentatie die in de maat loopt.

Interactieve presentatie
Bij een interactieve presentatie heeft de ontvanger van de presentatie zelf de touwtjes in handen. Hij wordt als het ware door de presentatie heen geleid. Door te klikken met de muis kan degene die de presentatie ontvangt zelf door de presentatie heen lopen en eigen keuzes maken. Deze vorm van presenteren wordt vaak gebruikt om op cd-rom aan een klant mee te geven, als vervanging voor een brochure.
Een interactieve presentatie is vaak erg leuk om mee te geven. COAM kan voor u een interactieve presentatie maken die ervoor zorgt dat ze uw klant uw bedrijf niet zomaar meer vergeet. De presentatie wordt aangeleverd op CD-ROM en zal uit zichzelf starten. Muziek en film kunnen ook in de presentatie worden verwerkt.

afb1
hand